Login
+Follow
Login

Ut med det gamla och in med det nya!

By gearandbeer on 2014.01.16 In Utrustning

SMACK! – sa det i brevlådan, paket från Amerikat!

Och där låg dem, i en dödligs ögon ett par ganska gökiga, sådär militäraktiga, wannabe-covert-operation àla SWAT-handskar. Yepp, det är dom men även så mycket mer och vi ser verkligen fram emot att testa dessa i kommande stunder när b.la. ved ska processas. Att skydda händer och fingrar är väl naturligt men vi ska gå in lite djupare på detta i kommande video-review.

”Ut med det gamla…” står det i rubriken – vad menar ni?

Jo, Björns Hestra Work Glove i hjortskinn höll 1 hel säsong. Sönderslitna vid fingerblommorna på 4 ställen. Känns sådär. Hjort e gjort.

Nedan visas ett par Mechanix Wear M-Pact i färgen Coyote i storlek small vilket är storlek 8 på denna sidan dammen. 137gram för priset av 26 dollaros på E-bay är väl inte så pjåkigt. Och man bör ta en titt på deras hemsida, det är t.o.m så att de som absolut aldrig skulle tänka sig handskar börjar scrolla bland de 81 färglada skapelserna. Mycket Amerika över hela linjen utan att skämmas. http://www.mechanix.com/search/all-gloves

mechanix
Mechanix sidan

2 Responses to "Ut med det gamla och in med det nya!"

    Comments (2)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login