Login
+Follow
Login

Skåne är platt + en varning

By gearandbeer on 2014.01.11 In Check! - genomförda äventyr

Vi börjar med varningen; i vår stressiga tillvaro är det lätt att ta till genvägar och ibland kan det t.o.m. sluta riktigt riktigt illa – pissljumen fulöl från Danmark.

I övrigt så är det en särskild känsla att traversera i Kullabergs Naturområde och det är ur en infödds ögon något helt olikt mot vad Skåne brukar sägas vara. En vandring/balansering på ca 5h ute vid spetsen sen upp med våra Hilleberg Akto, igång med en eld följt av korvgrillning (tjock tysk eller stark ungersk) Johnnys sötstarka senap och rostad lök. Tyvärr  försvann dessa moment av någon anledning från minneskortet. När mörkret faller på kör Kullabergs fyr igång sitt sökljus som sveper berget och Kullamannen håller vakt över sundet.

Mer information om Kullaberg hittar ni här!

 

 

0 Responses to "Skåne är platt + en varning"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login